Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

22

Τέτοια μέρα ήταν, καλά όχι απαραίτητα πέμπτη αλλά 11 όταν είδε το φως ένα χοντρό μωρό ! Από τότε όπως και ο ένδοξος αηδώς μας (μπείτε και δείτε την εισαγωγή παρακαλώ) αυτό το χοντρό μωρό είχε μνήμες και από πιο πριν δηλαδή από την κοιλιά της μάνας του.

Ένδοξος εθνικός αηδώς
Α όλα και όλα μπορεί να του έκαναν τη μούρη κιμά αλλά η φαβορίτα το μουσάκι , το μουστάκια το σκουλαρικάκι , Α-ΚΕ-ΡΑΙ-Α !! Άσε που είμαι σίγουρος ότι μασάει τσίχλα και στο χέρι του έχει φραπέ που από την υπερβολική όλα που τον πασπατέβει έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος αφρού και το καλαμάκι είναι χιλιομασιμένο!

Αλλά να μην τα πολυλογώ με τον γελοίο , τον είδα στις ειδήσεις και συγχύστηκα εψές! Στο θέμα μας, μιλούσα για το χοντρό μωρό που πριν 22 χρόνια είδε το φως και μαζί με αυτό και όλη η πλάση! Έτσι φτάσαμε εν έτη 2010 το μωρό έμεινε χοντρό, αλλά σταμάτησε να'ναι μωρό και έγινε μαντράχαλος, γέμισε κόμπλεξ (στην υπεράσπισή του, δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά και η κοινωνία και οι γύρω του), άγχος, στρες και μια μυτούλα βαρεμάρας, δεν έμαθε ποτέ να οδηγάει και ποτέ δεν κατάφερε να αφοσιωθεί σε ένα mmorpg (massive multiplayer online role playing game, δηλαδή κάψιμο με άλλα χοντρά μωρά), άφησε μούσια για να μην δείχνει φλώρος(ενώ μέσα του είναι λιγάκι), έκανε και πίρσινγκ τρομάρα του γιατί πέρασε ίμο φάση, παράτησε ότι άρχιζε(καράτε, μπάσκετ, κτλ) γιατί αυτή η μυτούλα που ανέφερα πριν μάλλον για φορτηγό βαρεμάρας μου κάνει τώρα που το καλοσκέφτομαι. Βέβαια είναι και τυχερός γιατί έχει πολλούς γύρω του, και το ξέρει! Και αν σκεφτεί κανείς ότι πρόσφατα χτυπήθηκε από έναν φτερωτό νάνο με αρχαϊκό όπλο, ε τι άλλο να ζητήσει πια!!
Αυτά τα λίγα για αυτό το χοντρό πλάσμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: